Isnin, 5 September 2011

~ IndAh BeraYa BersaMa Si Dia ~

Selepas sebulan berpuasa....ape g..HARUS r kita beraya kn..???pada aku raya thun nie begitu bermakna juga..sbb aku beraya bersama anak2 terutama Cgape dan juga C-box...hehee..(ayat nk mcm dh kawin jer)


GRAPE..???? C-BOX...?????sape tu..????xpnah dgr pownn..hehehe... surprise!!!!


0k2..coll baby..cool~~~hehee...Grape ngn Cbox tu adalah seekor sugar glider y aku bru shj beli...dowg ni sepasng..Grape ni betina...Cbox ni jantan...


Dowg sgt r comel...hahaa..klw bab makan...!!!bg r kt dowg....mkan smpi kembung perut pown xtentu lgi dy nk benti..hehee...dowg nie aku beli dgn member ( x-pljar sekolah aku dlu ) dy offer harga rendh gak r..ape g..aku RENTAP r kuat2..!!!terus jd~~hehee


So far..bila aku dh bela 1 bulan...Grape ngn C-box..cihat-walipat...hahaaa...dowg pown dh mkin serasi ngn aku...hehee....SERONOKNYERRRRRR~~~


Dowg ni mmg X rengang ngn aku pown..kemana shj aku pergi..mst bw dy...klw dy xder..mmg xsah..hehee...sampi kn hari raya pown aku snggup bawa dy kemana2...hehe...sampi kn dowg ni jd topic hangat ms hari raya di umh sedara - mara...ada y nk temph anak dy ngn aku,a der suh aku cri kn...ada juga y tkot..hahaa...(wahhhh!! tetiba aku rs mcm aku ni  famous ms raya thun nie..hahaa)


0k2...sebelom kowg tgok gmbr Grape ngn C-box..aku nk tunjuk dlu gmbr mioooeww aku ms mlam raya...hehee


JOM!!!! tgok gmbr~~weee~~~

uikk..????kata sugar glider..???hahahaa..sebenarnyer aku nk knal kn kowg dlu...kcing y ader kt umh aku skrg nie..hehe...y knan tu KIIRO..tengh tu CICI...kiri tu KOVO..hehehee..ni r kcing y aku bela..comel sgt2 kn..??(mcm tuan dy y belah kanan tu..hahaa)
u/p kowg..ni mlm raya..hehee..bru pas siap kmas umh..dan grooming dowg..tu bergmbr jap...haha


HARI RAYA PERTAMA
HAHHH!!..ni bru betol Grape ngn C-box...dowg ikot aku g beraya umah atok..hehheee...syok tu~~~raya pertama dh bwa g jejalan...tpi xdpt duit raya gak..ahhahaha

Klw r dy ni jnis binatang y statik mcm iguana..conferm dh aku buat dy mcm "PIN" y slalu letk kt songkok tu..(tah per bende namanyer tah..hahaa...)

HARI RAYA KEDUA


Ngh duduk2 ngn grape smbil hirup udara segar di kg..hehee

Spupu the BEST...!!!!syukur sgt dpt spupu y 1 kpala suke pets...paper mslh psal pets..mst rurjuk kt mereka...thax u all~~hehee

suker POSE mcm tuAn dy gakz~~hahaa

Saje...pose maut..(yeker maut..??hehe...pape pown nmpk mcm penyayang sgt owg nyer..hahaha.mst awek2 cair nie..hahaa...PERASAN!!!!)

Uikkk...gmbr nie aku nk tnjuk tu hah..ader 2 pouch...hehe..y merah tu aku letk C-box..y hitam tu ltak Grape..
Pouch merah tu spupu aku punya..dy kc pnjam...dlu dy bela Molly(sugar glider)..tpi syg...jodoh mereka xlama...Molly hilang..jd pouch tu xder tuan..tu y aku mntk utk Cbox..hehe...
pape pown harap hari ni dy puas bermain ngn baby aku...hehe..sian dy...


RAYA KETIGA

Ni ROmy...aku ajak kluar, tpi tetap nk msuk sngkr jer..pelik2~~tah ape bestnyer duduk dlm sngkr ni~~hehe..burung zman skrg mcm2 ragam...(Oppss~~BURUNG..???jgn pkir y bukan2 okeis~~hahaha)

Mujur r spupu aku ader bwa camera canggih dy..ape g..aku ambil pluang r suh snap pic anak aku y nie..hehe..mmg cntek giler~~~creadit tu acit!!!

Gmbr fmly bersama aish..hehe..terselit C-box lak..hahaaa

Klw nk thu..ni r MASKOT ktowg...arif-iguana...sufi-sugar glider..muez-hedgehog...paper pown...u r the  BEST guyz..hehee

Ms ni r aku dh bermula mencintai IGUANA..mcm nk bela jer..tapi~~~hehehee..pham2 r..dh bnyk anak dh aku nie..ehhe..tkot xterjaga jer t....hehee

BEST sgt..sebab gmbr family dpt msukkan C-box ngn Grape..heheee...tu y tergantung kt bdan aku tu ngn bdn iki (adik aku)..hehe..

Masuk kn Cbox..sbb tetiba matahari terik giler,...huhuuuu

Okeis reader..smpi sni je aku nk share ngn kowg tntg raya sy pd thun nie..heheee..paper pown..

~~~SELAMAT HARI RAYA~~~

7 ulasan:

  1. haha yeah jom bela iguana!!!
    haha

    BalasPadam
  2. hahaha...TIDAAKKKKKK~~~~aku dh pkir dh...xnk kot...aku nk stil yni jer..hehe

    BalasPadam
  3. muka sufi sume jambu2 kot. adehhh!

    BalasPadam
  4. wahhhhh~~~~~~~~
    gambar aku cm bnyk lak tetiber...
    tp likeeee sgggtt~~~
    :'D

    BalasPadam
  5. NISA : tu r pasal...ekh..cop2..jambu tu bagus ke x..???hahaa

    arep : haha..tu r pasal..xper2..layannzzzz

    BalasPadam
  6. gmbr FB~bestnyer....hahaha
    rmh biru ko sudah aku jumpe...haahh

    BalasPadam
  7. hahahaaa...ooo..dh spupu2 msukkn dlm FB dowg kn..???hehee..aku dpt y skit jer..hehee..paper pown best thun ni...sbb tema "pets"

    BalasPadam